Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: bulion
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Omlet po francusku
- Napój z owoców jagodowych
- Kluski serowe z rodzynkami
- Kotlety gryczane
- Szybka ryba po grecku
- Sałatka grecka III
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Czekoladowe chrupki
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Sos pomidorowy klasyczny
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Sezamowa marchew
- Masa pomarańczowa
- Brzoskwinowe oczko
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Kapusta z sosem sojowym
- Paszteciki z tuńczykiem
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Złocisty nektar
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Tort serowy wspaniały
- Wycinanki z sera
- Deser z rabarbarem
- Rizotto z tuńczykiem
- Koktajl mleczno-owocowy
- Potrawka z patisonami
- Tzatziki
- Keks biszkoptowy
- Trufle z herbatników
- Kurczak z warzywami
- Kompot z suszu
- Tarta prawie Tatin
- Zimowy kurczak
- Piernik
- Drób z jabłkami
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Flaczki z kurczaka
- Krupnik
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Pieguski
- Zupa z jabłek na słono
- Sałatka
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Faszerowana cukinia
- Strucla mini
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Szpinak z baraniną
- Szpinak zapiekany z serem
- Sałatka z drobiem i morelami
- Ślimaki daktylowe
- Rulonik z serem
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Sos pomidorowo-warzywny
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Szarlotka
- Przecier jabłkowy
- Jeż