- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Kulki rybne po norwesku
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi ¶liwkami i migda³ami
- Zupa krem ze szparagów
- Ciasto z jagodami ucierane
- Guacamole
- Deser z kaszy jaglanej
- Mazurek daktylowy
- Tarta broku³owa
- Faszerowana cukinia
- Sa³atka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Tort nale¶nikowy z pomidorami
- B³yskawiczna sa³atka z tuñczyka
- Ptysie na s³ono z farszem serowym
- Potrawka z kurczaka ze ¶liwkami i miodem
- Terrine z bia³ego sera
- Deserowa zupa owocowa
- Trufle z herbatników
- Zupa z dyni
- Placuszki serowe
- Zupa ze ¶wie¿ych pomidorów
- Sa³atka z truskawek i miêty
- Sa³atka ry¿owa na gor±co
- Bezglutenowe ciasteczka
- Zupa z zielonego groszku
- Pizza wegetariañska
- Jab³ka z aroni±
- Bu³ka orzechowa
- Puchatkowe ciasteczka
- Sa³atka dziadka Julka
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Makaron z pesto pietruszkowym
- £oso¶ pieczony w soli
- Deser z rabarbarem i kruszonk±
- Szpinakowa zapiekanka
- Ciasto bezowe z kremem
- Ryba w beszamelu z kukurydz±
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Makaron z broku³ami
- Ziemniaki po w³osku (zapiekanka)
- Zupa krem z mro¿onych broku³ów
- Zrazy z kury
- Koszyczek z pomidora
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Schab z pomarañczami
- Ciasto jogurtowe
- Clafoutis wi¶niowy z mlekiem sojowym
- Daktylowe roladki
- Sa³atka z kwiatami
- Zupa z marchwi
- ¦liwki z fig± i melis±
- Zupa krem z warzyw zielonych i bia³ych
- Niez³y pasztet z fasoli
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Lody twaro¿kowe
- Knedle ze ¶liwkami
- Zapiekanka z marchwi
- Babeczki z szynk± i serem
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- ¦limaki daktylowe