- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Ciasteczka migdałowe
- Łosoś pieczony w soli
- Pierogi z owocami
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Lody z jogurtu
- Ryż z jajkami na parze
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Babka drożdżowa III
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Mus brzoskwiniowy
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Chleb bezglutenowy
- Szara pasta
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Makrobiotyczne gołąbki
- Ryba z cukinią
- Pulpety z koperkiem
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Mazurek nugatowy
- Kruche ciasto z masą makową
- Kruche ciasteczka
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Owsiane chrupki
- Biały chłodnik
- Zupa z kabaczków
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Makaron w sosie Mornay
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Lane kluski
- Błyskawiczne pierogi leniwe
- Galaretka z pigwy
- Budyń karmelowy
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Kruszonka z jabłkami
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Pasta z bakłażana
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Najprostsza tarta owocowa
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tarta z jabłkami
- Koktajl owocowy na lodach
- Sernik dziecinnie prosty
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Zupa z soczewicy
- Czekoladowe chrupki
- Grzanki III
- Owocowa bomba
- Tort (bez glutenu)
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Szpinakowe pesto
- Układanka warzywno-owocowa
- Klopsiki cielęce