Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 8. miesiąca
-
składnik: jagody
-
rodzaj potrawy: deser
- Ciasteczka migdałowe
- Papryka faszerowana warzywami
- Zupa z cukinii
- Proste ciasto na kruchy spód
- Gnocchi dyniowe
- Banany z szynką
- Mielona wołowina po chińsku
- Tarta (bez glutenu)
- Mulatki z bakaliami
- Guacamole
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Zupa owocowa
- Zupa z pulpetami
- Kluski serowe z rodzynkami
- Placuszki rybne orientalne
- Warzywa smażone w cieście
- Surówka z marchwi
- Pierogi ruskie
- Chińskie jajka herbaciane
- Naleśniki meksykańskie
- Mazurek daktylowy
- Puchate pyzy
- Zupa ogórkowa
- Puree z bakłażana
- Sałatka z malin i arbuza
- Murzynek
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Gjuwecz po słowiańsku
- Sos różowy
- Pizze - miniaturki
- Jagodzianki
- Spaghetti z bobem
- Owoce pasteryzowane
- Zapiekanka z mięsa i ziemniaków
- Jabłkowy kurczak
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Biały chłodnik
- Sajgonki (bez glutenu)
- Drób z jabłkami
- Leniwe bez białego sera
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Pasta - jajo i basta
- Schab ze śliwkami
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Mięso duszone po turecku
- Omlet arabski
- Babeczki z szynką i serem
- Domowy kisiel wiśniowy
- Surówka z dyni
- Ziemniaki po węgiersku
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Mak z łamańcami
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Sernik tradycyjny
- Sos koperkowy
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Bułgarski chłodnik
- Pierogi kresowe