Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 8. miesiąca
-
składnik: arbuz
-
rodzaj potrawy: zupa
- Mak z łamańcami
- Szpinak zapiekany z serem
- Szwedzki łosoś
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Biszkopt
- Lody twarożkowe
- Kolorowa jajecznica
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Francuski sos czosnkowy
- Różowa kaszka
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Przecier jabłkowy
- Sernik tradycyjny
- Resztki lata
- Pasta z awokado
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Puchatkowe ciasteczka
- Zupa krem z cukinii
- Kaszka z buzią
- Omlet po włosku (frittata)
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Zupa z marchwi
- Masło czosnkowe
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Kompot z suszu
- Sałatka makaronowa
- Leniwe bez białego sera
- Sałatka z winogronami
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Faszerowana cukinia
- Barszcz czerwony
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Zupa nic
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Gnocchi dyniowe
- Krem z cukinii
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Rulonik z warzywami
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Placki ziemniaczane
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Galaretka z soku z porzeczek
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Indyk w galarecie
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Domowy budyń
- Zupa z cukinii
- Owoce w czekoladzie
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Koktajl mleczno-owocowy