Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 8. miesiąca
-
składnik: arbuz
-
rodzaj potrawy: zupa
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Placek z zielonego groszku
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Omlet grzybek z owocami
- Gaspacho - hiszpańska zupa na zimno
- Zupa krem z zielonego groszku
- Tarta wiśniowa
- Surówka z żurawiną
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Naleśniki meksykańskie
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Mus truskawkowy II
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Bowl bezalkoholowy
- Pierogi kaukaskie
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Zupa z pulpetami
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Pasta (dip) z bobu
- Makaron z sosem dyniowym
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Muffiny jagodowe
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Masa czekoladowa
- Powidła śliwkowe
- Otulona brzoskwinia
- Lane kluski (bez glutenu)
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Krem z kalafiora
- Filet z indyka w soku owocowym
- Kurczak w soku winogronowym
- Kolorowy ryż
- Chleb kukurydziany
- Mrożony jogurt jagodowy
- Sorbet malinowy
- Surówka z marchewki
- Lane kluski
- Ziemniaki pieczone
- Kulki rybne po norwesku
- Sajgonki (bez glutenu)
- Ciasto bezowe z kremem
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Masło czosnkowe
- Ryba w sezamie
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Sałatka warzywna w marynacie
- Makaron w sosie Mornay
- Schab ze śliwkami
- Pierogi z młodą kapustą
- Puree z dyni
- Pizza wegetariańska
- Kanapka z pastą jajeczną
- Jaś na słodko