Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: czarna porzeczka
-
rodzaj potrawy: deser
- Ryżowa szarlotka
- Zupa pomidorowa
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Kruche ciasto z masą makową
- Strucla mini
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Tarta ze szpinakiem
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Omlet arabski
- Puchatkowe ciasteczka
- Rogaliki kokosowe
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Makaron z sosem bez gotowania
- Chłodnik z pomidorów
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Sałatka litwacka
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Szaszłyki z kurczaka
- Szparagi w cieście
- Placki ziemniaczane
- Tarta brokułowa
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Spatzle
- Terrine z białego sera
- Zupa cytrynowa
- Pierwsze mięsko
- Masa pomarańczowa
- Indyk w galarecie
- Kruche plastry cytrusów
- Kolorowe gnocchi
- Knedle ze śliwkami
- Pierniczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Deser brzoskwiniowy
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Tarta wiśniowa
- Masło czosnkowe
- Domowy budyń
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Pierogi kresowe
- Puszysty mus wieloowocowy
- Przecier jabłkowy
- Brokuły zapiekane w sosie serowym
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Mak z łamańcami
- Ciastka owsiane
- Wytrawne kruche ciasto
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Papryka faszerowana warzywami