Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: cukier puder
-
rodzaj potrawy: deser
- Szara pasta
- Aromatyczny schab
- Ciasto z jagodami ucierane
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Deser z kaszy jaglanej
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Fasola z miodem i cytryną
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Kulki rybne po norwesku
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Przecier owocowy
- Babeczki z serem
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Kurczak pani prezes
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Sos pomidorowy klasyczny
- Kisiel z truskawkami
- Zapiekane kanapki liliputa
- Sok jabłkowy
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Biały chłodnik
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Paszteciki z tuńczykiem
- Konfitury (i sok) z malin
- Fritata - warzywa w jajku
- Grzanki III
- Naleśniki meksykańskie
- Kompot ze śliwek
- Mielonka z dodatkami
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Zawijaski z chleba tostowego
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Łosoś znad zatoki
- Rogaliki drożdżowe
- Knedle ze śliwkami
- Bitki panierowane z wariacjami
- Sałatka z cykorii i owoców
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Legumina śliwkowa
- Ryba w sezamie
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Koktajl z owoców sezonowych
- Biszkopciki domowe
- Zupa z soczewicy
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Galaretka z surowymi owocami
- Ryżowa szarlotka
- Makaron w sosie Mornay
- Makaron z serem
- Masło czosnkowe
- Tarta (bez glutenu)
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Sos polski
- Zupa z dyni na słono
- Zupa pieczarkowa
- Zimny pomidor
- Puszysty mus wieloowocowy
- Racuszki z dyni
- Baba wielkanocna z szafranem