- Racuchy drożdżowe
- Owoce w czekoladzie
- Zupa jagodowa
- Rozmaitości na parze
- Pieczone kartofle
- Koktajl mleczno-owocowy
- Kotleciki z tuńczyka
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Frittata z warzywami
- Muffiny jagodowe
- Przecier z manną
- Błyskawiczny chłodnik
- Warzywa smażone w cieście
- Tarta cebulowa II
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Białe leczo
- Lody z jogurtu
- Surówka z marchwi
- Amerykańska szarlotka
- Pierogi leniwe
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Racuszki z dyni
- Omlet z pomidorami i papryką
- Ziemniak w kropki
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Sałatka z rukoli
- Chrupiące babeczki
- Surówka z cykorii i natki
- Sierpniowa sałatka
- Kisiel mleczno-owocowy
- Pesto po polsku
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Ślimaki daktylowe
- Placuszki drożdżowe
- Rulonik z serem
- Croque monsieur i croque madame
- Placki z cukinii
- Zupa z kabaczków
- Jajka mimoza
- Gołąbki po grecku
- Makaron z serem
- Zrazy z pieca
- Tarta prawie Tatin
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Tzatziki
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Mak z łamańcami
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Chleb kukurydziany
- Dynia z piekarnika
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami