Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 11. miesiąca
-
składnik: jajka
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Kaszka z buzią
- Wycinanki z sera
- Spaghetti z papryką
- Kruchy placek ze śliwkami
- Schab z rodzynkami
- Pasta (dip) z bobu
- Zupa krem z marchwi
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Zupa śliwkowa
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Puchatkowe ciasteczka
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Deser z kaszy jaglanej
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Duszona ryba z warzywami
- Pasta z kurczaka
- Przecier jabłkowy
- Keks biszkoptowy
- Placki ziemniaczane
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Tarta brokułowa
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Naleśniki z mięsem
- Kotlety z płatków owsianych
- Domowe pesto uproszczone
- Placuszki z tuńczyka
- Kotleciki z soji
- Żółty chłodnik
- Murzynek Jaś
- Ziemniaki po niemiecku
- Pascha
- Konfitury (i sok) z malin
- Kruche plastry cytrusów
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Legumina cytrynowa
- Naleśniki z serem
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Leśny przysmak na kolację
- Brzoskwiniowa pianka
- Tarta z żurawinami
- Sok jabłkowy
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Brzoskwinowe oczko
- Kluski kładzione z jabłkami
- Placek gruszkowy
- Karmelowe wafelki
- Karpatka
- Pasztet z łososia
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Kruche ciasto z masą makową
- Kulki rybne po norwesku
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Filet z indyka w soku owocowym
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Ryż z jajkami na parze