Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Bakłażany duszone
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Baba wielkanocna z szafranem
- Grzybek śmietanowy
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Mielona wołowina po chińsku
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Szara pasta
- Napój marchwiowo-malinowy
- Kuszące jabłka
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Zapiekane kanapki liliputa
- Ryba z porami i marchewką
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Chleb razowy z kminkiem
- Naleśniki (bez glutenu)
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kurczak z marchewką i curry
- Krem twarożkowy z owocami
- Spatzle
- Domowy budyń
- Kacze piersi z wiśniami
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Banany z szynką
- Ciasto scrabble
- Tęczowy sorbet
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Deser gruszkowy
- Koktajl brzoskwiniowy
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Sos winegret
- Papryka faszerowana warzywami
- Ciasto marchwiowe z figami
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Zupa cytrynowa
- Proste ciasto na kruchy spód
- Ogórki faszerowane
- Sałatka
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Macaroni & cheese
- Jabłka z aronią
- Zimowy kurczak
- Puree ziemniaczane
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Zupa krem z dyni
- Naleśniki z żółtym serem
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Mleczny przysmak
- Galaretka z soku z porzeczek
- Różności pod beszamelem
- Kawior z bakłażana
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Batony orzechowo-kokosowe