- Łosoś znad zatoki
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Caprese
- Koktajl z melona
- Spaghetti z bobem
- Ciasto do pizzy: kruche
- Jabłko z sałatką ryżową
- Croque monsieur i croque madame
- Przecier z manną
- Zupa szpinakowa
- Mrożone owoce
- Placek z owocami (bez mleka)
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Bułgarski chłodnik
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Mak z łamańcami
- Placki ziemniaczane
- Brzoskwiniowa pianka
- Szparagi z jajkami mimoza
- Puree z dyni
- Pulpety rybne
- Surówka z czerwonej kapusty
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Lody owocowe
- Daktylowe roladki
- Krem jabłkowy
- Pomidorowa z bazylią
- Ryba z cukinią
- Masło czosnkowe
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Zupa francuska
- Cukinia faszerowana serem
- Gnocchi dyniowe
- Miodek cebulowy
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Mus śliwkowy
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ciasto z owocami
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Strudel z jabłkami
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Ciasto marchwiowe
- Czekoladowe chrupki
- Nadziewany kabaczek
- Ciasto czekoladowe
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Pasta z bakłażanów
- Ciasto z jabłkami
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Bułka orzechowa
- Sałatka łakomczucha
- Sałatka makaronowa
- Placuszki cukiniowe
- Resztki lata
- Zielona zupa
- Kruchy placek ze śliwkami
- Truskawki w czekoladzie
- Żółty chłodnik
- Kluski serowe z rodzynkami