- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Strudel z jabłkami
- Ziemniaki faszerowane
- Gołąbki po grecku
- Zupa z marchwi
- Szpinak z baraniną
- Mleczny przysmak
- Mazurek trójwarstwowy
- Ryba po grecku
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Faszerowane kurze piersi
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Mrożony jogurt jagodowy
- Placuszki-kaczuszki
- Pianka bananowa
- Koktajl malinowy
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Dynia z piekarnika
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Makaron w sosie Mornay
- Racuszki gryczane
- Surówka z marchewki
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Kopytka
- Kurczak z czereśniami
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Barszcz czerwony
- Ciasto z jagodami ucierane
- Szwedzki łosoś
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Deser biało czerwony
- Resztki lata
- Pierogi ruskie
- Koktajl malinowy
- Krem bananowy
- Napój z owoców jagodowych
- Daktylowe roladki
- Omlet po polsku
- Kapusta z sosem sojowym
- Mazurek cytrynowy III
- Sernik (bez glutenu)
- Zupa owocowa
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Oliwki po swojemu
- Kotlety z płatków owsianych
- Biurowa kartoflanka
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Zupa z dyni
- Bułeczki serowe
- Koktajl dla malucha z miodem i jogurtem
- Pomidorowy koktajl
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Deser owocowy