- Zupa z soczewicy do termosu
- Sałatka owocowa
- Delikatny sernik
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Cytrynowy biszkopt
- Puree z dyni
- Omlet z pomidorami i papryką
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Krem jarzynowy z indykiem
- Miodek cebulowy
- Ciasto jogurtowe
- Jabłka z aronią
- Masa czekoladowa
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Brzoskwiniowa pianka
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Kruche ciasteczka
- Ciasto z owocami
- Placek gruszkowy
- Sałatka owocowa
- Placki (bez mleka, jajek)
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Faszerowane kurze piersi
- Szparagi solo
- Jajka marynowane w occie
- Ostre ziemniaczki
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Sałatka makaronowa
- Szaszłyki z łososia
- Makaron z sosem szpinakowym
- Kruchy placek ze śliwkami
- Francuski sos czosnkowy
- Cukinia z pomidorami
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Jogurt własnej roboty
- Kisiel owocowy
- Mazurek cytrynowy III
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Makaron z warzywami
- Brzoskwinowe oczko
- Układanka warzywno-owocowa
- Rizotto z tuńczykiem
- Kluski serowe
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Omlet po francusku
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Ciastka owsiane
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Indyk z marchewką
- Sałatka mięsna z morelami
- Tarta ze szpinakiem
- Puszysty mus wieloowocowy
- Zapiekanka z marchwi
- Konfitura z czerwonej cebuli