- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Deser gruszkowy
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Batony orzechowo-kokosowe
- Owoce ze słoika
- Naleśniki z jagodami
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Śliwkowy omlet
- Schab pieczony po galicyjsku
- Sos koperkowy
- Spaghetti Estery
- Kacze piersi z wiśniami
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Tarta (bez glutenu)
- Mulatki z bakaliami
- Mus śliwkowy
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Domowy kisiel wiśniowy
- Makrobiotyczne gołąbki
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Kurczak z kaszą
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Placuszki z twarogu
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Kurczak z ryżem
- Orzechy w czekoladzie
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Kisiel mleczno-owocowy
- Ratatuja nicejska
- Chrupiące kaczuszki
- Omlet grzybek z kozim serem
- Sałatka z rukoli
- Stworki z ciasta serowego
- Cygański kociołek
- Jabłkowy kurczak
- Surówka z kminkiem
- Zupa krem z pora
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Jabłko z sałatką ryżową
- Daktylowe kulki
- Ryba po grecku II
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Biszkopt
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Kotlety z płatków owsianych
- Placuszki cukiniowe
- Zupa z soczewicy
- Kokosowy sernik
- Surówka z marchwi
- Kurczak w curry
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Lane kluski (bez glutenu)
- Delikatny i puszysty sernik
- Sorbet owocowy
- Jabłka w majeranku do białego mięsa