- Deser jogurtowo-owocowy
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Zimowy kurczak
- Surówka zimowa
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Szarlotka miękka
- Gjuwecz po słowiańsku
- Risotto z łososiem
- Pulpety z ryżem
- Bananowe frytki
- Gołąbki po grecku
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Napój różany
- Dip fasolowy
- Koktajl jabłkowy
- Ciasto marchwiowe z figami
- Batony orzechowo-kokosowe
- Sos różowy
- Kuskus jak prawdziwy
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Smażona mozzarella
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Przecier z manną
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Kruche plastry cytrusów
- Ciasto do pizzy: kruche
- Zupa kalafiorowa z curry
- Drób z porzeczkami
- Mozzarella w karecie
- Omlet grzybek z owocami
- Lody dla młodych
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Koktajl owocowy na lodach
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Lody bananowo - czekoladowe
- Zupa z dyni na mleku
- Placki z jabłkami
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Drób z jabłkami
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Mak z łamańcami
- Bitki panierowane z wariacjami
- Torcik z galaretką
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Panga w pergaminie
- Masło czosnkowe
- Sorbet porzeczkowy
- Makaron z serem i warzywami
- Makrela w ziołowej potrawce
- Baba wielkanocna z szafranem
- Różności pod beszamelem
- Zupa francuska
- Sałatka z truskawek i mięty
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Biurowa kartoflanka
- Sos winegret
- Warzywa w pergaminie po grecku