- Aromatyczny schab
- Ciasto na ptysie
- Tarta z brokułami lub z porami
- Trufle czekoladowe
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Sałatka z arbuza i fety
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Tarta jabłkowa II
- Jajka marynowane w occie
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Tzatziki
- Makaron z warzywami
- Sałatka makaronowa
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Bułka orzechowa
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Biszkopciki domowe
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Kurczak w migdałach
- Galaretka z pigwy
- Szaszłyki z łososia
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Zupa nic (bez glutenu)
- Biszkopt z owocami
- Zupa z zielonego groszku
- Pasta (dip) z bobu
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Fritata - warzywa w jajku
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Pomidorowa trochę inna
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Mleczny przysmak
- Racuszki serowe
- Ciasto jogurtowe
- Kruche plastry cytrusów
- Naleśniki z sosem mornay
- Kaszka z buzią
- Mielonka z dodatkami
- Pierogi kresowe
- Chrupiące wafle
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Zupa krem z cukinii
- Budyń (bez mleka)
- Lody owocowe
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Pierogi z soczewicą
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Kurczak z czereśniami
- Koktajl jabłkowy
- Kokosowy sernik
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Sola meuniere
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Jajka faszerowane
- Mak z łamańcami