Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 8. miesiąca
-
składnik: arbuz
-
rodzaj potrawy: zupa
- Tarta - kruche ciasto
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Zupa pomidorowa
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Budyń (bez mleka)
- Zupa pieczarkowa
- Bezglutenowe ciasteczka
- Białe leczo
- Pasta z łososia
- Maślane bułeczki bez masła
- Jabłko duszone
- Zupa szczawiowa
- Jabłkowa zupa dla całej rodziny
- Koktajl brzoskwiniowy
- Bruschetta na kilka sposobów
- Soja prawie po bretońsku
- Szejk niekoniecznie arabski
- Kurczak z jabłkiem
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Pasztet z łososia
- Słone patyczki
- Zupa z dyni
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Omlet po polsku
- Sałatka szpinakowa
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Krem bananowy
- Puchate pyzy
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Pierogi kaukaskie
- Sałatka z winogronami
- Przecier z cukinii
- Szpinak z baraniną
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Cytrynowe ciasteczka
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Sałatka owocowa na słono
- Surówka z cykorii i natki
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Lane kluski (bez glutenu)
- Zupa krem ze szparagów
- Zapiekane kanapki liliputa
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Macaroni & cheese
- Surówka z kminkiem
- Ziemniaki po węgiersku
- Kurczak z czereśniami
- Sałatka z tofu
- Ziemniak w kropki
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Zupa z zielonej sałaty
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Jagodzianki
- Kruche wiatraczki
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Indyk w galarecie