Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 8. miesiąca
-
składnik: arbuz
-
rodzaj potrawy: zupa
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Włoska zupa jarzynowa
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Sorbet owocowy
- Tzatziki
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Chłodnik owocowy
- Szaszłyki z łososia
- Ryba z cukinią
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Ciasto (bez mleka)
- Truskawki w czekoladzie
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Trufle czekoladowe
- Koktajl owocowy na lodach
- Szparagi w cieście
- Potrawka z kurczaka z warzywami w sosie pomarańczowym z curry
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Tortilla hiszpańska
- Pierniczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Sałatka
- Zapiekanki z bagietki
- Kruche plastry cytrusów
- Surówka z żurawinami i selerem
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Rurki z kremem pistacjowym
- Kurczak z ryżem
- Jajka faszerowane
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Pulpeciki pod beszamelem
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Ryba w sezamie
- Rogaliki drożdżowe
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Ziemniaki faszerowane
- Strudel z jabłkami
- Kotleciki z tuńczyka
- Karpatka
- Tarta (bez glutenu)
- Tartaletki z porami
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Zupa pieczarkowa
- Zupa owocowa
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Cukiniowe ciasto
- Tort czekoladowy
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci