- Babeczki z szynką i serem
- Ziemniaki faszerowane
- Placuszki z cukinii
- Masło czosnkowe
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Zupa francuska
- Chleb razowy z kminkiem
- Risotto z łososiem
- Pierogi z owocami
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Sok jagodowy
- Ryba po grecku II
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Sałatka dziadka Julka
- Paszteciki z tuńczykiem
- Kapuśniak
- Barszcz ukraiński
- Domowy budyń
- Chłodnik pomidorowy
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Kruszonka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Sos pomidorowo-warzywny
- Rulonik z warzywami
- Cynamonowo-migdałowe ciasteczka (bez mąki)
- Chrupiące babeczki
- Łagodne chili
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Ciasteczka czekoladowe
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Naleśniki (bez glutenu)
- Pierogi z młodą kapustą
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Jabłka z aronią
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Zupa z zielonej sałaty
- Pizza hawajska
- Jajka marynowane w occie
- Tarta z brokułami lub z porami
- Ziemniaki po hiszpańsku
- Jajka z szynką w majonezie
- Spaghetti z pulpetami
- Delikatny i puszysty sernik
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Pierogi kresowe
- Racuszki serowe
- Kolorowy ryż
- Zupa jabłkowa z curry
- Grzybek śmietanowy
- Deser brzoskwiniowy
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Krem z kalafiora
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Leśny przysmak na kolację
- Sałatka grecka III
- Galaretka z pigwy
- Błyskawiczne pierogi leniwe
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Kisiel z malinami