Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: bazylia
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Kruszonka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ryba po żydowsku
- Puree z bakłażana
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Niezły pasztet z fasoli
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Pierniczki całuski
- Pierogi ruskie
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Słone patyczki
- Flaczki z kurczaka
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Kotleciki z soji
- Racuszki z dyni
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Batoniki orkiszowe
- Cytrynowe masło
- Sos majonezowy
- Smażona mozzarella
- Jabłka w cieście
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Makaron rozmaitości
- Kurczak z warzywami
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Botwina
- Chłodnik
- Chłodnik pomidorowy
- Kartoflana zapiekanka
- Kluski serowe z rodzynkami
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Deser gruszkowy
- Śliwki z figą i melisą
- Kotleciki cielęce
- Mrożone owoce na patyku
- Chrupiące wafle
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Lody jagodowe z miętą
- Przecier z manną
- Zimowy salad bar
- Koktajl wiśniowy
- Ciasto z owocami
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Daktylowe roladki
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Kolorowy ryż
- Murzynek Jaś
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Rolady z kurzych piersi
- Sałatka z tofu
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Naleśniki chińskie
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Zimowy kurczak
- Wyraziste tofu
- Szarlotka miękka
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Tzatziki
- Tort (bez glutenu)
- Galaretka z pigwy