Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: anyż
-
rodzaj potrawy: przystawka
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Krem z cukinii
- Puree z truskawek i kiwi
- Banany z szynką
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Ziemniaki po bułgarsku
- Zawijaski z chleba tostowego
- Kluski serowe
- Migdały w karmelu
- Bowl bezalkoholowy
- Indyk w galarecie
- Sałatka owocowa
- Budyń karmelowy
- Krem z pomidorów
- Surówka z marchwi
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Baba wielkanocna z szafranem
- Zupa szpinakowa
- Grzybek śmietanowy
- Indyk z marchewką
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Brokuły zapiekane w sosie serowym
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Różności pod beszamelem
- Sernik (bez glutenu)
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Chleb pita
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Sezamowa marchew
- Zupa ''jak miodek''
- Placek gruszkowy
- Kapusta z sosem sojowym
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Panga w pergaminie
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Zupa pomidorowa
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Biurowa kartoflanka
- Przecier z cukinii
- Placuszki jabłkowe
- Zupa krem z zielonego groszku
- Halibut pod parmezanem
- Chleb (przepis podstawowy)
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Owocowe zabawki
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Koktajl owocowy na lodach
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki