Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1,5 roku
-
składnik: bulion
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Owocowe zabawki
- Ryba w sezamie
- Proste ciasto na kruchy spód
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tort czekoladowy
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Spatzle
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Domowe pesto uproszczone
- Białe leczo
- Makaron z brokułami
- Trufle czekoladowe
- Krem truskawkowy
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Pascha II
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Bruschetta na kilka sposobów
- Placki z jabłkami
- Chleb alpejski z orzechami
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Koktajl malinowy
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Zupa szczawiowa
- Kruche pierniczki
- Zimny pomidor
- Jabłka w cieście
- Szpinak z baraniną
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Pieguski
- Chłodnik pomidorowy
- Tarta z grzybami
- Nektarynkowy krem
- Niezły pasztet z fasoli
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Naleśniki z serem
- Konfitury (i sok) z malin
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Szarlotka biszkoptowa
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Chrupiące kaczuszki
- Papryka nadziewana twarogiem
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Potrawka z kurczaka
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Tarta szpinakowa
- Lody dla młodych
- Koktajl brzoskwiniowy
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Kapuśniak
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami