Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: brokuły
-
rodzaj potrawy: zupa
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Drób z jabłkami
- Pieczone pierożki z serem
- Sałata z pomidorów
- Bułka orzechowa
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Mozzarella w karecie
- Galaretka z soku z porzeczek
- Kisiel owocowy
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Złocisty nektar
- Budyń z żółtkiem
- Ryba po azjatycku
- Jajka mimoza
- Naleśniki z jagodami
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Surówka z mieszanych warzyw
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Koktajl malinowy
- Pyszna pasta z tofu
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Kolorowy ryż
- Makaron z brokułami
- Jabłko z sałatką ryżową
- Wołowina z fasolką szparagową
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Makrela w ziołowej potrawce
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Orzechy w czekoladzie
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Surówka z dyni
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Placuszki-kaczuszki
- Jabłka w cieście
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Lody bananowe (bez mleka)
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Ryba w sosie warzywnym
- Sorbet arbuzowy
- Zupa z dyni
- Zimowy kurczak
- Pasta z łososia
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Bakłażany zapiekane
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Sos prowansalski aioli
- Koktajl mleczno-owocowy
- Kurczak z curry
- Sałatka warzywna w marynacie
- Spaghetti z pulpetami
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Rurki z kremem pistacjowym
- Pierogi z soczewicą
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką