- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Makaron z pomidorami
- Sezamki
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Koktajl z owoców sezonowych
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Puree z truskawek i kiwi
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Naleśniki z żółtym serem
- Pulpety rybne
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Tarta szpinakowa
- Makaron z warzywami
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Mięso duszone po turecku
- Mleczny przysmak
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Omlet grzybek z kozim serem
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Indyk z marchewką
- Naleśniki meksykańskie
- Mus z kaszy manny
- Zraziki sezamkowe
- Mus owocowy
- Zupa z soczewicy do termosu
- Mrożone owoce
- Szejk niekoniecznie arabski
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Kruche wiatraczki
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Sorbet brzoskwiniowy
- Schab winny
- Makaron z sosem szpinakowym
- Naleśniki (bez glutenu)
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Cygański kociołek
- Szparagi solo
- Chrupiące kaczuszki
- Ryż z jajkami na parze
- Kruche ciasteczka
- Surówka z żurawinami i selerem
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Sałatka z tofu
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Chłodnik owocowy
- Bułka orzechowa
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Gruszki w kremie waniliowym
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)