- Kisiel mleczno-owocowy
- Placuszki rybne orientalne
- Kotleciki z soji
- Caprese
- Pasta z bakłażanów
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Pulpety z ryżem
- Młode warzywa z pieca
- Biały chłodnik
- Tort makowy pyszny
- Ryba z cukinią
- Zupa szpinakowa
- Surówka z czerwonej kapusty
- Jeż
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Pierogi z jagodami
- Masa czekoladowa - ganache
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Śliwki z figą i melisą
- Chleb pita
- Ciasto bananowe
- Makaron z serem i warzywami
- Chleb (przepis podstawowy)
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Deser z rabarbarem
- Placuszki z cukinii
- Uszka
- Pasta z bakłażana
- Racuszki
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Grzanki III
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Mleczny przysmak
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Kurczak w migdałach
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Naleśniki z jagodami
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Bułki maślane
- Miodek cebulowy
- Grzanki z pieczoną fetą
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Zupa nic (bez glutenu)
- Kolorowe gnocchi
- Flaczki z kurczaka
- Układanka warzywno-owocowa
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Fasola z miodem i cytryną
- Pierniczki
- Zupa jarzynowa
- Kruche ciasteczka
- Galaretka z pigwy
- Gnocchi dyniowe
- Proste ciasto na kruchy spód