- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Sałatka owocowa
- Sałatka z bakłażanów
- Proste ciasto na kruchy spód
- Ryba po grecku
- Przecier owocowy
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Zupa z soczewicy
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Jabłka z aronią
- Cukinia faszerowana serem
- Dip fasolowy
- Rozmaitości na parze
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Ostre ziemniaczki
- Puszysty mus wieloowocowy
- Włoska zupa jarzynowa
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Warzywa smażone w cieście
- Makaron w sosie Mornay
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Mrożone bezy z malinami
- Makaron z sosem dyniowym
- Kartoflanka przecieranka
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Naleśniki z żółtym serem
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Wiśniowa legumina
- Racuszki gryczane
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Grecki gulasz z drobiu
- Pomidory nadziewane ryżem
- Lody z jogurtu
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Zimny pomidor
- Resztki lata
- Sos różowy
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Jagodzianki
- Zupa z zielonego groszku
- Gołąbki z winogronowych liści
- Ciasto z jagodami ucierane
- Wyraziste tofu
- Zupa jabłkowa z curry
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Tarta z żurawinami
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Pierniczki całuski
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Jeż z awokado
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pieguski
- Zupa jagodowa
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Wycinanki z sera