- Krem z pogniecionych truskawek
- Konfitury (i sok) z malin
- Krem jarzynowy z indykiem
- Sezamki
- Sałatka szpinakowa
- Delikatny i puszysty sernik
- Sorbet porzeczkowy
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Kartoflanka przecierana
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Pomidorowa trochę inna
- Złocisty nektar
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kapusta pekińska z patelni
- Grzanki z pieczoną fetą
- Budyń (bez mleka)
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Kompot z rumiankiem
- Młode warzywa z pieca
- Ciasto czekoladowe z orzechami
- Croque monsieur i croque madame
- Włoski chleb ziołowy
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Koktajl malinowy
- Pieczeń barania po angielsku
- Papryka nadziewana twarogiem
- Szarlotka biszkoptowa
- Zupa śliwkowa
- Pizza rozmaitości
- Rurki z kremem pistacjowym
- Zapiekanka z pomidorami
- Barszcz czerwony
- Pieczone pierożki z serem
- Surówka z selera z owocami
- Dynia z piekarnika
- Jeż
- Placuszki z tuńczyka
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Deser owocowy
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Galaretki
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Pascha
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Pieczone jabłka
- Kruche pierniczki
- Sałatka łakomczucha
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Rulonik z warzywami
- Włoska zupa jarzynowa
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Ryba w sezamie
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Tarta ze szpinakiem
- Pizza hawajska
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym