- Bakłażany z makaronem
- Kurczak w curry
- Napoleonki
- Placek z zielonego groszku
- Sos winegret
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Lody z jogurtu
- Zimowy kurczak
- Ciasto marchwiowe
- Ciasto do pizzy: kruche
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Kompot z rumiankiem
- Pasta z łososia
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Halibut pod parmezanem
- Makaron rozmaitości
- Pasta - jajo i basta
- Sałatka z malin i arbuza
- Dynia z piekarnika
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Sałatka z ziemniaków z serem blue
- Ciasto z owocami
- Strudel z jabłkami
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Ciasto z dynią
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Warzywa smażone w cieście
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Gjuwecz po słowiańsku
- Mus z kaszy manny
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Surówka zimowa
- Sałatka owocowa na słono
- Kurze zawiniątka
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Barszcz postny
- Koktajl z melona
- Krem z pomidorów
- Trufle czekoladowe
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Ryba po grecku
- Kurczak z jabłkiem
- Jajka faszerowane
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Ziemniaki po węgiersku
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Puszysty mus wieloowocowy
- Sorbet arbuzowy
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Kurczak z czereśniami
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Banany z szynką
- Makaron z sosem dyniowym
- Kotleciki z tuńczyka
- Chleb kukurydziany
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Jabłka w cieście