Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Surówka z dyni
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Budyń karmelowy
- Barszcz ukraiński
- Placuszki cukiniowe
- Śliwkowy omlet
- Faszerowane papryki
- Pesto po polsku
- Zupa-krem z marchwi
- Surówka z jabłek i dyni
- Zupa ''jak miodek''
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Pulpety z koperkiem
- Baba wielkanocna z szafranem
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Surówka zimowa
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Zielona zupa
- Jabłka w cieście
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Kurczak w soku winogronowym
- Kurczak z jabłkiem
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Różności pod beszamelem
- Pierniczki
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Pasta z kurczaka
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Ciasto na ptysie
- Mus śliwkowy
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Daktylowe kulki
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Owoce pasteryzowane
- Baranina duszona po turecku
- Spaghetti Estery
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Kompot z suszu
- Tarta - kruche ciasto
- Sorbet porzeczkowy
- Zupa z dyni
- Ciasto drożdżowe Basi, mojej teściowej
- Zimowy salad bar
- Tarta jabłkowa II
- Pomidory nadziewane ryżem
- Łagodny hummus
- Sałatka z rukoli
- Zupa krem z grzankami
- Ryba po azjatycku
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Kanapka z pastą jajeczną
- Jajka faszerowane
- Wigilijna zupa migdałowa
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Bananowe frytki