- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Ciasto marchwiowe z figami
- Suszone pomidory
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Sos różowy
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Czekoladowe chrupki
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Pyzy
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Ciasto bananowe
- Kruszonka z jabłkami
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Placki z jabłkami
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Chrupiące kaczuszki
- Placek gruszkowy
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Tarta (bez glutenu)
- Pierniczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ryba po grecku II
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Placuszki z cukinii
- Resztki lata
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Pomidory nadziewane ryżem
- Kluski serowe
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Kapusta z sosem sojowym
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Omlet po francusku
- Potrawka z kurczaka
- Jabłko z sałatką ryżową
- Łazanki zapiekane z owocami
- Jajka mimoza
- Kawior z bakłażana
- Omlet z pomidorami i papryką
- Pomidorki sauté
- Ziemniaki po bułgarsku
- Koktajl malinowy
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Zupa krem z grzankami
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Tort czekoladowy
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Kruche ciasteczka
- Karmelowe wafelki
- Placki z cukinii
- Kartoflanka przecierana
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Konfitury (i sok) z malin