- Lody na patyczkach
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Sałatka mięsna z morelami
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Schab winny
- Jabłka w cieście
- Naleśniki z jagodami
- Sezamki
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Ryż z truskawkami
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Rizotto z tuńczykiem
- Makaron z warzywami
- Sałatka owocowa
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Drób z porzeczkami
- Kisiel żurawinowy
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Kruche plastry cytrusów
- Strucla mini
- Kaszka z buzią
- Napój z owoców jagodowych
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Karmelowe wafelki
- Kurczak w migdałach
- Bułki maślane
- Sos polski
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Galaretka z soku z porzeczek
- Schab z rodzynkami
- Kartoflanka przecieranka
- Pączki z białego sera
- Pesto po polsku
- Chleb (przepis podstawowy)
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Leczo ze śliwkami
- Kurze zawiniątka
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Puree z truskawek i kiwi
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Kompot z suszu
- Lane kluski (bez jajek)
- Szpinak z baraniną
- Kluski z kaszy manny
- Owocowe zabawki
- Jajka panierowane
- Tartinki
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Kanapka z pastą jajeczną
- Duszona ryba z warzywami
- Zupa nic (bez glutenu)
- Mus owocowy
- Jajka marynowane w occie
- Zupa kalafiorowa z curry
- Białe leczo
- Dipy jogurtowe