- Ciastka kokosowe
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Babeczki z szynką i serem
- Babeczki z serem
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Koktajl malinowy
- Legumina śliwkowa
- Kurczak w soku winogronowym
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Kartoflanka przecieranka
- Ryba po grecku II
- Pasta z bakłażana
- Indyk w galarecie
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Krem jarzynowy z indykiem
- Bułgarski chłodnik
- Mazurek cytrynowy III
- Kruche ciasto z masą makową
- Brokuły zapiekane w sosie serowym
- Cytrynowe masło
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Rolada serowa
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Indyk z marchewką
- Pasta - jajo i basta
- Surówka z dyni
- Pierwsze mięsko
- Faszerowane papryki
- Zupa gulaszowa
- Pomidorowa trochę inna
- Słodkie kaszotto
- Piernik
- Surówka z żurawinami i selerem
- Łagodne chili
- Warzywa smażone w cieście
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Chleb ziołowy
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Ryba z cukinią
- Szaszłyki z łososia
- Leniwe bez białego sera
- Pierogi kresowe
- Bakłażany duszone
- Spatzle
- Sok jabłkowy
- Bitki panierowane z wariacjami
- Miodek cebulowy
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Makaron z sosem bez gotowania
- Stworki z ciasta serowego
- Kartofle duszone
- Włoski chleb ziołowy
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Pasta z bakłażanów
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Pulpety z ryżem