- Kotlety gryczane
- Makaron z sosem dyniowym
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Młode warzywa z pieca
- Panierowane serki pleśniowe
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Kluski z kaszy manny
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Makaron z pomidorami
- Kartoflana zapiekanka
- Panierowane paluszki rybne
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Sok jagodowy
- Ciasto z dynią
- Mleczny przysmak
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Tarta (bez glutenu)
- Placuszki rybne orientalne
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Klopsiki cielęce
- Mielonka z dodatkami
- Kurczak z ananasem po chińsku z ryżem
- Chrupiące kaczuszki
- Racuszki najłatwiejsze
- Placki z cukinii
- Tarta wiśniowa
- Kartoflanka przecierana
- Chrupiące wafle
- Spaghetti z pulpetami
- Chrupiący serek z gruszką
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Koszyczek z pomidora
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Żółty chłodnik
- Tort (bez glutenu)
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Sałatka ryżowa z curry
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Omlet grzybek z owocami
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Makaron z warzywami
- Sernik tradycyjny
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Zupa kukurydziana
- Szparagi w cieście
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Babka drożdżowa III
- Zupa krem z zielonego groszku
- Jeż z awokado
- Chleb Grahama
- Barszcz postny
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Karmelowe wafelki
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Wytrawne kruche ciasto