- Placki ziemniaczane
- Murzynek Jaś
- Bułgarski chłodnik
- Puree z marchwi
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Biurowa kartoflanka
- Owoce z kruszonką
- Macaroni & cheese
- Sałatka warzywna w marynacie
- Tarta ze szpinakiem
- Włoski chleb ziołowy
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Polski sos wielkanocny
- Zupa pomidorowa
- Krupnik
- Barszcz ukraiński
- Sałatka z malin i arbuza
- Szpinak zapiekany z serem
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Rozmaitości na parze
- Słoneczna sałatka
- Makrela w ziołowej potrawce
- Ogórki faszerowane
- Ryba z cukinią
- Tarta jabłkowa II
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Krem z pomidorów
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tzatziki
- Orzechy w czekoladzie
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Panga w pergaminie
- Włoska zupa jarzynowa
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Karmelowe wafelki
- Zupa z dyni
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Ciasto z jagodami ucierane
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Kotleciki z soji
- Kisiel malinowy
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Topione pomidory
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Nektarynkowy krem
- Kompot ze śliwek
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Szpinakowe pesto
- Zapiekanka z marchwi
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Udka kurczaka z mirabelkami