Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 10. miesiąca
-
składnik: jajka
-
rodzaj potrawy: zupa
- Sos różowy
- Kaszka z buzią
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Mak z łamańcami
- Omlet po francusku
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Ryba z porami i marchewką
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Błyskawiczne pierogi leniwe
- Słodka bułka marchewkowa
- Śliwkowa legumina
- Lane kluski
- Sałata z pomidorów
- Zupa z marchwi
- Mus brzoskwiniowy
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Placki z cukinii
- Koktajl owocowy na lodach
- Mięso duszone po turecku
- Spaghetti z pulpetami
- Ciasto bezowe z kremem
- Pyzy
- Krem z cukinii
- Spaghetti
- Resztki lata
- Ryż z truskawkami
- Deser brzoskwiniowy
- Piernik
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Tarta z żurawinami
- Kruchy placek ze śliwkami
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Baranina duszona po turecku
- Gnocchi dyniowe
- Lody z jogurtu
- Tarta szpinakowa
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Krem truskawkowy
- Sałatka szpinakowa
- Ciasto na ptysie
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Fasola z miodem i cytryną
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Naleśniki z jagodami
- Sałatka owocowa
- Krem truskawkowy
- Bruschetta na kilka sposobów
- Bułka orzechowa
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Muffiny jagodowe
- Cytrynowe ciasteczka
- Szpinak z baraniną
- Czekoladowe chrupki
- Caprese
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Zupa z soczewicy
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka