Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 10. miesiąca
-
składnik: jajka
-
rodzaj potrawy: zupa
- Migdały w karmelu
- Ciasto do pizzy: kruche
- Chrupiące babeczki
- Drób z porzeczkami
- Krem z kalafiora
- Zupa minestrone
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Kisiel z malinami
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Truskawki w czekoladzie
- Szaszłyki z łososia
- Klopsiki cielęce
- Panierowane paluszki rybne
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Kurczak w migdałach
- Biszkopty bezglutenowe
- Czekoladowe chrupki
- Mleczne wafelki
- Oliwki po swojemu
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Tarta jabłkowa II
- Omlet po włosku (frittata)
- Deser jogurtowo-owocowy
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Sorbet owocowy
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Zupa z soczewicy
- Koktajl owocowy na lodach
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Sos polski
- Mus truskawkowy II
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Tarta - kruche ciasto
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Pulpety rybne
- Ciasto marchwiowe z figami
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Placek z cukinii
- Rulonik z warzywami
- Rizotto z tuńczykiem
- Ryba cytrynowa
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Owoce pasteryzowane
- Surówka z selera z owocami
- Ryba po żydowsku
- Tarta prawie Tatin
- Napój z owoców jagodowych
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Wiśniowa legumina
- Sajgonki (bez glutenu)
- Topione pomidory
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Racuszki serowe
- Ciasto jogurtowe
- Puree ziemniaczane
- Przecier z manną