Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 10. miesiąca
-
składnik: cebula
-
rodzaj potrawy: zupa
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Rizotto z tuńczykiem
- Zapiekanka z marchwi
- Ryba po żydowsku
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Lody bananowe (bez mleka)
- Zupa z dyni
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Zupa ''jak miodek''
- Sernik (bez glutenu)
- Kuszące jabłka
- Naleśniki chińskie
- Sos wiśniowy do owoców
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Cannelloni ze szpinakiem
- Placuszki drożdżowe
- Błyskawiczny chłodnik
- Deserowa zupa owocowa
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Klopsiki cielęce
- Sałatka arabska tabuleh
- Zupa krem ze szparagów
- Czekoladowe chrupki
- Baranina duszona po turecku
- Cynamonowo-migdałowe ciasteczka (bez mąki)
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Zupa krem z grzankami
- Placek gruszkowy
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Pierogi z młodą kapustą
- Ciasto z jabłkami
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Keks biszkoptowy
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Sos koperkowy
- Mus brzoskwiniowy
- Pyzy
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Kruchy placek ze śliwkami
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Sernik na zimno
- Lekka rybna
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Różności pod beszamelem
- Rulonik z warzywami
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Kartoflana zapiekanka
- Ziemniak w kropki
- Śliwkowa legumina
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Rogaliki kokosowe
- Zupa kukurydziana
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Omlet po włosku (frittata)
- Pierniczki całuski
- Ryba w sezamie