Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 11. miesiąca
-
składnik: cielęcina
-
rodzaj potrawy: przystawka
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Błyskawiczne pierogi leniwe
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Szpinakowe pesto
- Zupa z cukinii
- Legumina cytrynowa
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Ciasto z owocami
- Masa czekoladowa
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Botwina
- Surówka z cykorii
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Muffiny jagodowe
- Cukinie z daleka
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Ciasto z jabłkami
- Eskalopek z pomidorem
- Surówka z mieszanych warzyw
- Migdały w karmelu
- Kopytka (bez jajek)
- Ciasto bananowe
- Sos różowy
- Ciasto z dynią
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Wesołe omleciki
- Racuchy z kurczakiem
- Kruchy placek ze śliwkami
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Brzoskwinowe oczko
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Ciasteczka migdałowe
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Chleb ziołowy
- Barszcz postny
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Ziemniaki po niemiecku
- Zraziki sezamkowe
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Pierogi leniwe
- Chleb alpejski z orzechami
- Gołąbki z winogronowych liści
- Indyk z marchewką
- Grzanki III
- Biały chłodnik
- Sałatka arabska tabuleh
- Tartinki
- Jabłka z aronią
- Cukinia faszerowana serem
- Paszteciki z tuńczykiem
- Kruszonka z jabłkami
- Baranina duszona po turecku
- Otulona brzoskwinia
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Owoce z kruszonką
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Szara pasta