- Batoniki orkiszowe
- Cudowna cukinia
- Kisiel z truskawkami
- Czipsy
- Owoce w czekoladzie
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Rulonik z serem
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Sałatka owocowa
- Zupa ''jak miodek''
- Śliwkowy omlet
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Ryba w sezamie
- Jajka panierowane
- Kuskus jak prawdziwy
- Jajka faszerowane
- Ryba po grecku
- Kisiel owocowy
- Sernik na zimno
- Chleb Grahama
- Mazurek nugatowy
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Frittata z warzywami
- Jaś na słodko
- Krem jarzynowy z indykiem
- Jabłka w cieście
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Krupniczek mamy
- Tarta z pianą owocową
- Babeczki z szynką i serem
- Papryka faszerowana warzywami
- Szpinakowe pesto
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Francuski sos czosnkowy
- Tarta z jabłkami
- Tarta cebulowa II
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Spaghetti z bobem
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Zupa z soczewicy
- Babeczki z szynką i serem
- Koktajl owocowy na lodach
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Puree z truskawek i kiwi
- Sałatka z bakłażanów
- Kurczak z warzywami
- Kluski z kaszy manny
- Pączki (bez glutenu)
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Rulonik z szynki
- Pulpety
- Napój marchwiowo-malinowy
- Leśny przysmak na kolację
- Pizza (bez glutenu)
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)