- Omlet grzybek z kozim serem
- Pieczone jabłka
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Pyszna pasta z tofu
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Mięso duszone po turecku
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Ryż z truskawkami
- Niezły pasztet z fasoli
- Ciasto na ptysie
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Trufle czekoladowe
- Naleśniki z serem
- Faszerowana cukinia
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Ciasto z owocami
- Kruche pierniczki
- Kurczak z marchewką i curry
- Mus śliwkowy
- Kompot ze śliwek
- Zupa jabłkowa z curry
- Krem z pomidorów
- Ratatuja nicejska
- Szarlotka biszkoptowa
- Sałatka z cykorii i owoców
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Sałatka z malin i arbuza
- Kokosowy sernik
- Puree z bakłażana
- Makrobiotyczne gołąbki
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Arabski chleb pita
- Schab z rodzynkami
- Zupa szpinakowa
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Delikatny i puszysty sernik
- Deser owocowy
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Mak z łamańcami
- Sałatka z bakłażanów
- Bananowe frytki
- Barszcz czerwony
- Mazurek daktylowy
- Koktajl malinowy
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Mrożone bezy z malinami
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Kolorowa jajecznica
- Tarta szpinakowa
- Kotlety z płatków owsianych
- Bakłażany zapiekane
- Sos majonezowy
- Lane kluski
- Różowy koktail truskawkowy
- Surówka z cykorii i natki
- Owocowe zabawki
- Dipy jogurtowe
- Naleśniki z farszem twarogowym