Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: bazylia
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Kruszonka z jabłkami
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Zupa krem z zielonego groszku
- Papryka nadziewana twarogiem
- Ciasto z jagodami ucierane
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Galaretki
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Kruche ciasto z masą makową
- Łagodny hummus
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Surówka z czerwonej kapusty
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Amerykańska szarlotka
- Ciastka orzechowe
- Nadziewany kabaczek
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Puree z dyni
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Ciasto bezowe z kremem
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Pieczone kartofle
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Zupa ogórkowa
- Szpinakowa zapiekanka
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Owoce w czekoladzie
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Bułeczki serowe
- Domowy kisiel wiśniowy
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Bananowe frytki
- Kisiel owocowy
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Sos pomidorowy klasyczny
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Zupa migdałowa
- Kuszące jabłka
- Suszone pomidory
- Strucla mini
- Ziemniaki po węgiersku
- Śliwkowa legumina
- Rizotto z tuńczykiem
- Powidła śliwkowe
- Pierogi z młodą kapustą
- Botwina
- Niezły pasztet z fasoli
- Mrożone owoce
- Napój marchwiowo-malinowy
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Kurczak z czereśniami