Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: brzoskwinie
-
rodzaj potrawy: przystawka
- Papryka faszerowana warzywami
- Lody twarożkowe
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Krupnik
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Wyraziste tofu
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Surówka z żurawinami i selerem
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Kurczak z ananasem po chińsku z ryżem
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Baranina duszona po turecku
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Kotleciki z soji
- Surówka z marchwi
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Strucla mini
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Tartaletki z porami
- Sorbet arbuzowy
- Potrawka z patisonami
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Makaron z sosem bez gotowania
- Ziemniaki faszerowane
- Surówka z cykorii
- Kanapka z pastą jajeczną
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Risotto z łososiem
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Kruchy placek ze śliwkami
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Grecka zapiekanka warzywna
- Ryba w sosie warzywnym
- Jabłko z sałatką ryżową
- Naleśniki z żółtym serem
- Francuskie kiełbaski serowe
- Kostka z kaszki manny
- Rizotto z tuńczykiem
- Zupa nic (bez glutenu)
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Mleczny przysmak
- Makrobiotyczne gołąbki
- Indyk przekładany
- Deser brzoskwiniowy
- Cukinia z pomidorami
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Kuszące jabłka
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Koktajl mleczno-owocowy
- Jaś na słodko