- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Kruche ciasteczka
- Tartinki
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Sałatka z kwiatami
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Schab ze śliwkami
- Budyń (bez mleka)
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pierwsze mięsko
- Krem truskawkowy
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Murzynek Jaś
- Kaczka z jabłkami
- Bananowa manna
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Różowa zupa owocowa
- Biszkopt (bez glutenu)
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Lody dla młodych
- Napój z owoców jagodowych
- Aromatyczny schab
- Zupa francuska
- Kolorowe kulki
- Rizotto z tuńczykiem
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Ciasto z jagodami ucierane
- Fasola z miodem i cytryną
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Pieczeń barania po angielsku
- Tarta jabłkowa II
- Jajka panierowane
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ryba po grecku
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Jajka faszerowane
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Ryba w sezamie
- Słodka bułka marchewkowa
- Szejk niekoniecznie arabski
- Zupa krem z kalafiorów
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Dip fasolowy
- Tarta z brokułami lub z porami
- Kolorowa jajecznica
- Trufle czekoladowe
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Faszerowane kurze piersi
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Mozzarella w karecie
- Mrożone owoce na patyku
- Jabłka z aronią