- Pierniczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Łagodny hummus
- Omlet arabski
- Chleb (bez glutenu)
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Sałatka owocowa
- Cukinie z daleka
- Bułeczki serowe
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Zupa francuska
- Zapiekanka z pomidorami
- Nektarynkowy krem
- Warzywa smażone w cieście
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Łazanki zapiekane z owocami
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Naleśniki meksykańskie
- Karpatka
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Brzoskwiniowa pianka
- Kolorowy ryż
- Croque monsieur i croque madame
- Kokosowy sernik
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Bowl bezalkoholowy
- Pierniczki całuski
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Kurze zawiniątka
- Knedle ze śliwkami
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Deser z rabarbarem
- Zawijaski z chleba tostowego
- Makaron z brokułami
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Konfitury (i sok) z malin
- Sałata z truskawkami
- Ciasto jogurtowe
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Placki ziemniaczane
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Soja prawie po bretońsku
- Zupa z soczewicy do termosu
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Ostre ziemniaczki
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Sorbet arbuzowy
- Barszcz postny
- Resztki lata
- Biszkopt
- Bułki maślane
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Łosoś znad zatoki
- Lody owocowe
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów