- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Omlet grzybek z owocami
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Napój różany
- Legumina śliwkowa
- Sernik (bez glutenu)
- Sernik tradycyjny
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Ziemniaki po niemiecku
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Murzynek Jaś
- Mleczny przysmak
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Zupa krem z grzankami
- Mak z łamańcami
- Piernik
- Spaghetti
- Chrupiące wafle
- Deser z kaszy jaglanej
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Chłodnik owocowy
- Tarta z brokułami lub z porami
- Sałatka makaronowa
- Lody (bez mleka)
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Sałatka arabska tabuleh
- Kisiel żurawinowy
- Zupa owocowa
- Jajka faszerowane
- Pizza (bez mleka)
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Sos wiśniowy do owoców
- Łagodne chili
- Oliwki po swojemu
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Krem twarożkowy z owocami
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Jajka z szynką w majonezie
- Tarta szpinakowa
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Sos majonezowy
- Chleb kukurydziany
- Kaczka z jabłkami
- Babeczki z szynką i serem
- Surówka z żurawiną
- Fasola z miodem i cytryną
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Placuszki-kaczuszki
- Chleb alpejski z orzechami
- Biurowa kartoflanka
- Duszona ryba z warzywami
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*