- Rogaliki drożdżowe
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Karpatka
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Dipy jogurtowe
- Przysmak serowy
- Owocowy indyk
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Ziemniaki faszerowane
- Zupa krem z zielonego groszku
- Sos koperkowy
- Omlet arabski
- Uszka
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Lane kluski (bez glutenu)
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Niezły pasztet z fasoli
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Racuszki najłatwiejsze
- Jajka marynowane w occie
- Daktylowe kulki
- Lane kluski (bez jajek)
- Kotlety z płatków owsianych
- Jajka panierowane
- Bakłażany zapiekane
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Panierowane serki pleśniowe
- Budyń z żółtkiem
- Pomidorowy koktajl
- Koktajl wiśniowy
- Amerykańska szarlotka
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Włoska zupa jarzynowa
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Ryba w sosie koperkowym
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Zupa z jabłek na słono
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Deser owocowy
- Kapusta pekińska z patelni
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Placuszki cukiniowe
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Sałatka owocowa
- Ciasto jogurtowe
- Kisiel żurawinowy
- Chleb razowy z kminkiem
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Sałatka z arbuza i fety
- Kruche wiatraczki
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Lody bananowe (bez mleka)
- Deser biało czerwony
- Panierowane paluszki rybne
- Cukinia faszerowana serem