- Ryba po żydowsku
- Przecier z manną
- Różowy koktail truskawkowy
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Zrazy z pieca
- Tarta cebulowa II
- Szpinakowa zapiekanka
- Zupa ogórkowa
- Placek gruszkowy
- Karpatka
- Rolada serowa
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Kartoflana zapiekanka
- Koktajl dla malucha z miodem i jogurtem
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Zupa z dyni na mleku
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Pizza wegetariańska
- Kisiel z truskawkami
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Kurczak egzotyczny
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Galaretka z surowymi owocami
- Kotlety mielone dla dzieci
- Chłodnik
- Croque monsieur i croque madame
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Lody twarożkowe
- Owsiane chrupki
- Chleb kukurydziany
- Pesto po polsku
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Ciasto z owocami
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Najprostsza tarta owocowa
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Mleczny przysmak
- Tarta ze szpinakiem
- Szybka ryba po grecku
- Krupnik
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Zupa ''jak miodek''
- Sałatka makaronowa
- Krem z pomidorów
- Owoce z kruszonką
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Zupa-krem z kukurydzy
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Spaghetti z sosem pesto
- Śliwkowy omlet
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Murzynek