- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Pasta z bakłażana
- Tarta owocowa
- Rulonik z warzywami
- Napój z owoców jagodowych
- Koktajl owocowy na lodach
- Mus z kaszy manny
- Szaszłyki z łososia
- Tarta jabłkowa II
- Zapiekanka brokułowa
- Lane kluski (bez jajek)
- Placuszki z twarogu
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Chińskie jajka herbaciane
- Owoce w czekoladzie
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Lody czekoladowe
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Racuchy drożdżowe
- Sos prowansalski aioli
- Błyskawiczne pierogi leniwe
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Sierpniowa sałatka
- Jeż
- Bułka orzechowa
- Paszteciki z tuńczykiem
- Ryż z truskawkami
- Ziemniaki faszerowane
- Croque monsieur i croque madame
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Wycinanki z sera
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Galaretka z soku z porzeczek
- Pasta (dip) z bobu
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Czipsy
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Owocowa bomba
- Owoce z kruszonką
- Sałatka z truskawek i mięty
- Pierogi z jagodami
- Zupa migdałowa
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Galaretka z surowymi owocami
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Pierwsze mięsko
- Schab z rodzynkami
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Topione pomidory
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Paszteciki (bez jajek)
- Babeczki z szynką i serem
- Galaretki