Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bakalie
-
rodzaj potrawy: ciasto
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Zupa z zielonej sałaty
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Pasta z bakłażana
- Tarta owocowa
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Słoneczna sałatka
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Warzywa smażone w cieście
- Pierogi z owocami
- Kasza gryczana z serem
- Grecka zapiekanka warzywna
- Sernik tradycyjny
- Kawior z bakłażana
- Trufle z herbatników
- Kurczak w curry
- Zupa jagodowa
- Frittata z warzywami
- Lody (bez mleka)
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Zupa jabłkowa z curry
- Bananowa manna
- Sos prowansalski aioli
- Łosoś znad zatoki
- Kopytka (bez jajek)
- Rogaliki
- Ciasto z jagodami ucierane
- Zupa z dyni
- Kaszka z buzią
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Placek z owocami (bez mleka)
- Zupa z zielonego groszku
- Pierogi z jagodami
- Ziemniaki faszerowane
- Jajka marynowane w occie
- Koktajl wiśniowy
- Kruche plastry cytrusów
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Lody bananowe (bez mleka)
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Zupa z dyni
- Szarlotka
- Tartinki
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Croque monsieur i croque madame
- Cukinia z pomidorami
- Proste ciasto na kruchy spód
- Delikatny sernik
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Ryż z jajkami na parze
- Zrazy z pieca
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Sorbet malinowy
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Panierowane serki pleśniowe